ESTÜ'den Haberler

Fen Fakültesi Öğretim Üyeleri Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Stanford Üniversitesi bilim insanları tarafından nitelikli yayın sayısı, yayınların yer aldığı derginin etkisi, patent sayısı, yapılan atıf sayısı, h-indeks, makale sayısı ve yayımlandığı derginin etkisi gibi ölçütler kullanarak her yıl belirlenen ve Hollanda merkezli akademik yayıncılık kuruluşu Elsevier tarafından yayımlanan “Dünyanın en etkili bilim insanları” listesinde yer alan Eskişehir Teknik Üniversitesi öğretim elemanları için “Teşekkür Belgesi” takdim töreni 20 Aralık 2022 Salı günü Rektörlük Binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR ile Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, Senato Üyeleri, Dekanlar, Meslek Yüksekokulu ile Enstitü Müdürleri, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve öğretim üyeleri katıldı.

“Kariyer Boyu etki” kategorisinde yer alan öğretim üyeleri:

Prof. Dr. Yasemin ÇAĞLAR (Fen Fakültesi – Fizik Bölümü)

Prof. Dr. Saliha ILICAN (Fen Fakültesi – Fizik Bölümü)

Prof. Dr. Müjdat ÇAĞLAR (Fen Fakültesi – Fizik Bölümü)

Prof. Dr. Ali ÖZCAN (Fen Fakültesi – Kimya Bölümü)

“Yıllık Etki” kategorisinde yer alan öğretim üyeleri:

Prof. Dr. Cem YÜCE (Fen Fakültesi – Fizik Bölümü)

Prof. Dr. Yasemin ÇAĞLAR (Fen Fakültesi – Fizik Bölümü)

Prof. Dr. Saliha ILICAN (Fen Fakültesi – Fizik Bölümü)

Prof. Dr. Ali ÖZCAN (Fen Fakültesi – Kimya Bölümü)

Prof. Dr. Müjdat ÇAĞLAR (Fen Fakültesi – Fizik Bölümü)